12 Decorațiuni DIY pentru Paște pe care le poți realiza singur

by Vali
2132 views

Sărbătoarea Paștelui se apropie cu pași repezi așa că este momentul să plănuim decorul pentru aceste zile speciale. Decorațiunile de Paște nu necesită investiții majore întrucât acestea ar trebui privite ca obiecte simbolistice, create cu dragoste și bucurie.

De la iepurași de toate formele și mărimile până la coronițe cu adevărate spectaculoase – le găsești pe toate în ideile prezentate din articolul de azi.

Ghirlanda din ouă

decorațiuni DIY de Paște

Sursă:www.southluminastyle.com

Acest craft simplu și rapid presupune doar investiția în  câteva materiale de bază. Ouă multicolore de plastic (se găsesc în majoritatea magazinelor de specialitate odată cu apropierea evenimentului), o sfoară a cărei lungime va varia în funcție de preferințele tale, un ac de cusut și o foarfecă.

Introdu sfoara în ac și pregătește-te pentru pasul următor. Acesta va necesita ceva mai multă răbdare, atenție și forță. Trebuie să treci acul prin fiecare ou de plastic, astfel încât să se formeze un șir de ouă pe sfoară. Creează două astfel de șiruri și agață-le pe perete.

Ghirlanda ta de Paște este acum gata pentru a fi expusă!

decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: https://thehappyhousie.porch.com/

decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: www.etsy.com

decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: https://www.craftymorning.com/

Iepurașul din bandă Washi

decorațiuni DIY de Paște

Sursă: www.homefreshideas.com

Această sugestie de obiect decorativ nu este doar adorabilă, dar este și foarte ușor de realizat!  Este cu atât mai plăcută cu cât poate fi realizată în compania și cu ajutorul copiilor.

Vei avea nevoie de o ramă foto, bandă Washi, puțină vată și silueta unui iepuraș de plastic sau carton. Înainte să continuăm, poate te întrebi ce este banda Washi.

Este o bandă decorativă cu proveniență din Japonia care se utilizează pentru decorarea creioanelor, ramelor foto sau oricăror obiecte decorative. Este făcută din hârtie de orez și cea mai importantă caracteristică a ei este că în momentul dezlipirii de pe obiect nu deteriorează în niciun fel suprafața acestuia.

Înapoi la proiectul nostru DIY:

  • Pentru început, trasează conturul unui iepuraș pe o foaie care se potrivește dimensiunilor ramei foto alese.
  • Apoi, decupează în jurul conturului cu ajutorul unei foarfeci.
  • Lipește pe spatele foii banda Washi, acoperind în principal forma decupată.
  • Modelează vata în forma unei bile și lipește-o în locul destinat codiței iepurașului.
  • Atașează fișa în interiorul ramei. Cu această idee simpatică, creativitatea ta va fi cu siguranță apreciată de membri familiei.
decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: http://www.createitgo.com/

Sursa foto: http://mathildeheartmanech.com/

 

Coroniță decorativă handmade

decorațiuni DIY de Paște

Aceste coronițe dezlănțuie în fiecare an o frenezie. Toată lumea își dorește să dețină un astfel de ornament. Modelele din magazine au fost în ultimii ani destul de repetitive, așa că de ce să nu ne confecționăm chiar noi o astfel de coroniță, personalizată după bunul plac?

Avem nevoie doar  de ramuri de viță de vie aranjate într-un cerc, florile artificiale preferate și un pistol de lipit. Procesul este simplu: cu ajutorul pistolului de lipit vom atașa florile pe ramuri.

Le putem dispune așa cum ne dorim, astfel încât să avem o coroniță bogată, sau din contră, una minimalistă. Ambele variante vor avea un rezultat absolut minunat.

Nu rămâne decât să o amplasăm pe ușa de la intrare pentru a căpăta acel sentiment de sărbătoare chiar de la intrarea în casă.

decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: https://www.homelysmart.com/spring-easter-wreath/

decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: https://www.revistaartesanato.com.br/

Sursa foto: www.etsy.com

decorațiuni DIY de Paște

Sursa foto: https://www.theapollobox.com/

Vremurile actuale nu ne permit o celebrare grandioasă cu întreaga familie și toți prietenii. Sperăm totuși că aceste idei îți vin în ajutor pentru ca sărbătoarea de Paște să poate fi resimțită pe deplin.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.