12 Idei pentru a decora de sărbători un apartament mic

by Ioana Serban
13083 views

Câteva zile până la Crăciun și încă nu ți-ai decorat casa? Te-ai uitat în jur și te-ai întrebat unde ai putea pune un brad pentru că spațiul nu-ți permite?

Este simplu atunci când ai o casă spațioasă, camere cu tavane înalte, grădină și balcoane, însă ce te faci dacă locuiești într-un apartament mic, fără nici un fel de spațiu de spațiu exterior?

Dacă ești o persoană creativă, nu există niciun motiv pentru care spațiul limitat să te încurce.

Iată 12 idei ușoare de a decora un apartament mic de Crăciun!

1. Perne decorative pled tartan

Într-un decor neutru nimic nu merge mai bine ca niște pernuțe decorative din pled tartan. Alege culorile clasice de sezon, pentru un plus de îndrăzneală.

idei pentru a decora de sărbători

 

2. Ghirlandă de brad artificial

Fără un șemineu sau o scară interioară pe care să le acoperi cu o ghirlandă, poți folosi pervazul ferestrei pentru a afișa o frumoasă ghirlandă cu zăpadă.

3. Boluri cu globulețe și conuri de brad

Poate cel mai simplu truc de decor de Crăciun folosit vreodată, este un bol plin de ornamente sclipitoare și conuri naturale de brad, care poate fi adăugat chiar și în cea mai mică încăpere.

idei pentru a decora de sărbători

4. Pătură din blăniță artificială

Nimic nu îți da senzația de „casă de iarnă confortabilă” ca o pătură de blăniță artificială. Cine nu și-ar dori să se înfășoare într-una dintre acestea pe măsură ce temperaturile scad, mai ales într-un apartament fără șemineu? 

idei pentru a decora de sărbători

5. Coroniță din brad natural

Dacă aveți pereți solizi în casa dvs., puteți găsi cu ușurință un loc unde să atârnați o coroană de brad, dar o puteți pune și pe o masă la fel de bine.

Și una artificială arată la fel de bine, dar fără un spațiu exterior, este plăcut să ai miros de brad proaspăt în apartament.

idei pentru a decora de sărbători

6. Conuri strălucitoare

Câteva conuri strălucitoare, cu glitter, își pot face loc pe orice comodă din casă, chiar și lângă televizor, fără a-i bloca însă ecranul. idei pentru a decora de sărbători

idei pentru a decora de sărbători

7. Mini-copăcei de pus pe masă decorați cu mini-ornamente

Un copac mic de masă este o soluție excelentă pentru o casă mică sau chiar o cameră mică într-o casă mai mare.

8. Crăciuniță

Este întotdeauna plăcut să ai plante vii acasă, iar această Crăciuniță simpatică așezată pe o masa este o altă oportunitate de a adăuga un strop de culoare sezonieră.

idei pentru a decora de sărbători

9. Pătură pled din lână

Un alt element roșu de sezon este o pătură groasă din lână în carouri, care arată grozav pliată pe un scaun. Adaugă câteva conuri de brad deasupra pentru a induce atmosfera de iarnă.

idei pentru a decora de sărbători

10. Felinar umplut cu ornamente

Folosește felinare umplute cu ornamente, pe care să le așezi pe un raft, pe o etajeră sau chiar pe bar, dacă ai așa ceva în casă.

idei pentru a decora de sărbători

idei pentru a decora de sărbători

11.  Brazi naturali în ghivece

Ghivece cu mini-brăduți puse în diverse colțuri ale casei sunt o modalitate excelenta de a decora o casă mică.

idei pentru a decora de sărbători

12. Pomi așezați în rând la intrarea în casă

Am păstrat cel mai minunat truc pentru la final! Creează o imagine feerică atunci când intri în casă, și cum poți face asta mai bine dacă nu cu câțiva brăduți decorați, așezați în prima linie?

Nu ar fi minunat să te întâmpine o astfel de priveliște atunci când deschizi ușa și pășești în casă?

Cheia în decorarea unui apartament mic este să folosești lucrurile în moduri care funcționează pentru spațiul tău unic și să nu-ți faci griji dacă au fost destinate pentru alte întrebuințări.

Fii original cu spațiul tau!

sursă foto

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.