19 Idei de decor pentru casă realizate din dovleci

by Ioana Serban
3539 views

Toamna este un anotimp fabulos, care își schimbă culorile și decorurile de la o zi la alta. Frunzele trec de la verde, la roșu, la maro, la galben, ca în final  se aștearnă într-un minunat covor care acoperă tot.

Ziua devine mai scurtă, temperaturile scad, iar serile sunt răcoroaseDeși tranziția de la vara la toamna, apoi la iarnă nu ne face foarte mare plăcere, toamna are farmecul ei.

Toamna e momentul în care scoatem paturile călduroase din dulap pentru  e plăcut  te așezi pe terasă sau balcon cu o cană de ceai fierbinte în mâna și o pătură călduroasă pe umeri.

Pentru  nouă, femeilor, ne plac redecorările și schimbările în casă, cum ar fi  aducem toamna și decorurile ei minunate și în casele noastre?

Iată 19 idei de decoruri cu dovleci pentru casă pe care le poți reproduce cu ușurință la ține în casă.

1. Transformă dovlecii în obiecte de decor

Dovlecii galbeni sau albi sunt absolut spectaculoși și pot fi transformați ușor în obiecte de decor.  Alege câțiva dovleci mai mici și pune-i în câteva locuri din casăinclusiv în baie.

Vei da note de toamna senzaționale încăperii!

2. Folosește dovleci albi de diferite mărimi pentru un aranjament senzațional pe polița de deasupra șemineului

Fie ai un șemineu real sau unul aparent, pe polița de deasupra poți face un aranjament din dovleci de diverse mărimi și crengi cu frunze. Poți folosi spray-uri aurii sau argintii pentru a vopsi câțiva dovleci sau crengile cu frunze, vei crea contraste spectaculoase!

3. Într-un șemineu aparent poți umple spațiul cu dovleci de diverse mărimi și culori. Vei aduce bogățiile toamnei la tine în casă!

4. În ghivece goale pune dovleci și aranjează un colț de toamnă

5. Crează un aranjament central pentru masa din sufragerie cu câțiva dovleci și frunze

6. Crează un decor de toamna la ușa de la intrare

Dacă stai la casă poți decora intrarea cu dovleci, ghivece cu crizanteme, florile toamnei și porumb uscat.

7.  Dovleci DIY din crengi și sfoară

Dacă nu dorești dovleci adevărați în decorul casei tale poți opta pentru decorațiuni sub formă de dovleci, realizați din crengi și sfoară. Vor arăta la fel de bine!

8.  Aranjament de toamnă pentru barul mobil

9. Colț de toamna în camera preferată

Îți place  te cuibărești seara lângă foc, cu o carte  în mâna și o cană de ceai in cealaltă? Aranjeazăți un colț confortabil ângă șemineu cu câteva perne, paturi și ghirlande cu luminițe. Desigur, in nuanțe calde de toamnă: bej, nude, cărămiziu.

Nu-ți fie frică  te joci cu texturile și nuanțele, fii îndrăzneață în alegeri și combinații!

10. Așează dovleci în jardiniere la ferestre

După ce florile s-au uscat în jardiniere poți crea aranjamente cu dovleci și frunze, vei obține un efect uimitor.

11. Umple vase pentru biscuiți cu mini-dovleci

Decorațiuni ușor și simplu de făcutai nevoie doar de câteva vase transparente de sticlă în care  pui mini-dovleci, de diverse culori. Le poți pune oriunde doreștisunt extrem de simpatice, toți oaspeții tăi le vor adora!

Sperăm  ideile noastre  te inspire  creezi propriile tale decorațiuni de toamnă pentru casă, astfel încât  creezi o atmosfera cozy și romanticădin care  nu mai vrei  pleci!

Sursa foto

Articole asemănătoare

1 comment

22 de coronițe de toamnă cu care să îți înfrumusețezi ușa de la intrare - Idei pentru Casa Ta October 15, 2021 - 10:51 am

[…] Citește și: 19 Idei de decor pentru casă realizate din dovleci […]

Reply

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.