22 de coronițe de toamnă cu care să îți înfrumusețezi ușa de la intrare

by Ioana Serban
3561 views

Coronițele de toamnă sunt un element de decor care te ajută să îți înfrumusețezi atât spațiul exterior, cât și pe cel interior. Toamna este un anotimp foarte ofertant din punct de vedere al materialelor și al culorilor din natură pe care le poți folosi.

La o simplă plimbare în parc sau în pădure poți aduce acasă o mulțime de elemente cu care să te apuci de treabă: frunze de tot felul de forme, texturi și culori, ghinde, conuri, fructe de toamnă, crenguțe etc. Asta dacă îți dorești o coroniță făcută chiar de tine!

Altfel, procesul de decorare a spațiului pentru toamnă – atât în ​​interior, cât și în exterior – poate fi și mai simplu dacă vei comanda câteva decorațiuni la alegere de la un furnizor locali.

De ce să decorezi ușa din față?

Dacă încă nu ești hotărâtă să faci acest lucru, îți vom da câteva motive pentru care ar trebui cel puțin să iei în considerare:

  • ușa din fața casei este unul dintre primele lucruri pe care le văd musafirii care vin în vizită
  • creează acea atmosferă romantică de toamnă
  • îți va induce o stare de bine atunci când vei veni acasă
  • dacă alegi să ți-o confecționezi singură, satisfacția de a avea o decorațiune creată chiar de tine va fi de nemăsurat
  • te va aduce treptat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, care se apropie

Pe lângă lumânările parfumate cu arome de toamnă, dovleacul copt din cuptor, și aceste coronițe de toamnă îți vor crea un cămin confortabil, în care tu să te relaxezi și să uiți de toate problemele de peste zi.

Dacă te-am convins să te apuci de treabă, îți vom arăta mai jos 22 de modele de coronițe de toamnă din care să te inspiri:

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

Citește și: 19 Idei de decor pentru casă realizate din dovleci

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

coronițe de toamnă

sursă foto: etsy.com

Dar de ce să te oprești doar la ușa din față? Coroanele de toamnă sunt incredibil de versatile și arată minunat într-o varietate de alte locuri din casă. Încearcă ierburi uscate sau flori sălbatice pe hota din bucătărie, o coroană de panglică rustică deasupra perdelei, o coroană modernă ca element central pe masa din sufragerie sau chiar o versiune cu bumbac, deasupra patului.

Coroanele de toamnă sunt uimitoare, cu aspect natural și suficiente pentru un decor reușit. astfel încât să nu îți mai faci griji pentru alte elemente și să petreci mai mult timp făcând toate activitățile tale preferate de toamnă.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.