30 de modele de coronițe de Crăciun pe care le poți face chiar tu

by Ioana Serban
12269 views

Coronițe de Crăciun DIY

Crăciunul se apropie cu pași repezi și deja începem să ne gândim la cum va arăta bradul, ce ornamente vom folosi, ce culori, cum vom decora casa, și tot așa.

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și a veseliei când ne adunăm cu toți cei dragi ai noștri în jurul meselor îmbelșugate și în jurul bradului, depănăm amintiri, cântam colinde și schimbăm daruri între noi.

În toată această pregătire a casei pentru această sărbătoare, un loc important îl are coronița de Crăciun pentru ușa. Ea întâmpină oaspeții noștri dar și pe noi, amintindu-ne de faptul că suntem într-o perioadă magica a anului.

Deși poți găsi o mulțime de modele în magazinele de specialitate, atât din brad natural cât și artificial, aceste coronițe de Crăciun pe poți confecționa și singura, acasă, sau împreuna cu cei dragi.

Cum puteți confecționa o coroniță de Crăciun?

În primul rând trebuie să stabiliți cum vreți să arate coronița voastră, ca apoi să vă puteți procura materialele necesare. Opțiunile sunt nenumărate, de la o coronița simplă de brad, până la coronițe sofisticate împodobite cu pene, paiete, fructe uscate, nu există limite, doar imaginația voastră.

Dacă sunteți adepții naturalului, atunci puteți opta pentru conuri de brad, pe care le puteți culege la o simplă plimbare prin pădure, sau diverse decorațiuni handmade realizate din carton colorat sau fetru.

Și coronițele formate din globuri de diverse culori și mărimi sunt o variantă extrem de plăcută, dar și ușor de făcut.

30 de modele de coronițe de Crăciun pe care le poți face singură

Acum vă vom prezenta 30 de idei de coronițe de Crăciun care să vă inspire și pe voi. Suntem siguri că alegerea va fi una dificilă, deoarece toate sunt absolut minunate și ușor de pus în practică.

Iar dacă după acest material va apucați să vă faceți propria coroniță, așteptăm cu deosebit interes șa împărtășiți cu noi realizările voastre!

 

coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun coronite de Craciun

Sursa foto: Pinterest

Articole asemănătoare

1 comment

Cele mai frumoase idei pentru o masă de Crăciun spectaculoasă - Idei pentru Casa Ta November 24, 2020 - 10:36 pm

[…] mai noi articole Cele mai frumoase idei pentru o masă de… 30 de modele de coronițe de Crăciun pe… 23 de idei uimitoare pentru a-ți amenaja o… Tutorial pas cu pas: cum să-ți faci […]

Reply

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.