31 Idei fabuloase pentru a folosi lemnul în grădina ta

by Ioana Serban
4102 views

Curtea poate juca un rol esențial pentru ca propria ta casă să arate minunat. Este un loc ideal pentru cultivarea florilor și plantelor, dar și pentru relaxare.

Odată ce vei înfrumuseța spațiul exterior, vei putea schimba panorama, amplasând vegetație, alei, gard, magazii și toate echipamentele care pot ajuta la îmbunătățirea exteriorului propriei case.

Atunci când amenajezi curtea, unele piese esențiale pe care le poți adăuga în curtea din spate înglobează alei, garduri separatoare, magazii, mobilier de terasă, pași din pietre și diverse containere și ghivece pentru flori și plante.

Pe lângă decorațiunile din lemn, poți include în proiectul de amenajare și a unor piese precum sticlă, bronz și pietre decorative.

Mobilierul pe care îl vei folosi îndeplinește un rol esențial în îmbunătățirea aspectului curții tale. Vei putea înfrumuseța curtea din spate cu scaune și bănci fabricate din lemn, paleți sau poți opta pentru mobilier metalic, în funcție de cum preferi.

De asemenea, poți amplasa șezlonguri în curte pentru momentele de relaxare, în care să stai la soare, să te bronzezi, sau pur și simplu să te odihnești la umbră după o zi plină.

Dacă ai suficient spațiu, poți amplasa leagăne sau balansoare. Cu siguranță copiii se vor bucura din plin din ele.

Mai jos îți vom prezenta 31 idei spectaculoase de proiecte din lemn, care vor transforma curtea sau grădina ta într-o oaza minunată de relaxare!

Jardiniere și suporturi pentru flori realizate din lemn

idei fabuloase din lemn

idei fabuloase din lemn

idei fabuloase din lemn

idei fabuloase din lemn

Terase din lemn

idei fabuloase din lemn

idei fabuloase din lemn

idei fabuloase din lemn

Alei și trepte pentru a delimita spațiul din grădină

Dacă ai o grădină în pantă poți realiza astfel de trepte și alei din lemn, care nu doar că vor înfrumuseța curtea, dar vor fi și practice.

idei fabuloase din lemn

idei fabuloase din lemn

Mască pentru diverse obiecte din curte

Dacă nu vrei ca containerele de gunoi să fie la vedere, le poți masca ușor cu astfel de măști din lemn.

sursa: https://tasdevri.net/

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.