4 obiecte ornamentale spectaculoase pentru decorul exterior de Paște

by Vali
1530 views

Poate că ai început deja să plănuiești câteva detalii pentru sărbătoarea Paștelui. Lista de cumpărături sau desfășurarea activităților sunt probabil câteva dintre lucrurile la care te-ai gândit.

Nu uita însă că atmosfera ambientală este foarte importantă, așa că de ce să nu îți surprinzi familia sau invitații cu un decor exterior axat pe tematica Paștelui?

Într-un articol recent ți-am prezentat 12 idei de decorațiuni interioare perfecte pentru această sărbătoare. Astăzi venim la tine cu o selecție de propuneri impresionante pentru decorul exterior al casei tale, care promit un rezultat spectaculos.

 

Display Floral

Easter Rabbit Centerpiece on Galvanized Pedestal Easter Decor | Etsy | Easter centerpieces, Easter flower arrangements, Easter arrangement

decor exterior Paște

Sursă: www.ellenswreathshop.com/

 

Chiar dacă este vorba despre sărbătoarea Paștelui nu trebuie să uităm că ne putem folosi de toate beneficiile primăverii. O propunere de a îmbina cele două contexte este un display floral în care introducem statueta unui iepuraș.

Acest decor simplu, dar de efect, amplasat la intrarea în curte va seta tonul de sărbătoare chiar din primele minute.

Coșulețul cu ouă

decor exterior Paște

Sursă: www.abcnews.go.com

 

decor exterior Paște

Sursă: www.diyprojects.com.

 

40 Best Easter Basket Ideas - DIY Easter Baskets for Kids and Adults

Sursă: www.countryliving.com

O idee clasică și simplă pe care și bunicile noastre o foloseau pentru a marca această zi specială. Amplasarea unui coș de rafie sau ratan în exteriorul casei este întotdeauna o idee potrivită pentru decorul de Paște.

Creează un efect de autenticitate adăugând și câteva ouă frumos pictate. Nu poți greși cu un astfel de obiect decorativ – reprezintă bucuria Paștelui în cea mai pură formă a sa

Iepurașii decorativi

Easter Bunny Figures, Easter Egg Hunt, Easter Fairy Garden Accessory

Sursă: www.thefairygarden.com

decor exterior Paște

Sursă: www.desiredeixira.com

Pentru un decor cu adevărat vesel și plin de viată îți propunem să răspândești iepurași de toate culorile, din lemn sau plastic, în tot perimetrul curții.

Vor fi atracția principală a casei tale, iar copiii vor fi extaziați!

Optează pentru aceste materiale – lemn sau plastic- pentru a te asigura că poți refolosi iepurașii anual, dar și că pot rezista ploilor de primăvară.

Ouăle din lemn

decor exterior Paște

Sursă: www.marthastewart.com

Paint a Rainbow of Wooden Easter Eggs

Sursă: www.novanatural.com

Easter Wooden Egg pisanki - S&D Polish Deli

Sursă: www.polishfoodandgifts.com

Pentru durabilitate, ouăle fabricate din lemn sunt perfecte. Le poți cumpăra deja pictate, sau te poți ocupa de acest aspect chiar tu. Tehnica de colorat este aceeași ca în cazul ouălor reale, doar că acestea au scop decorativ.

Pot fi folosite strict ca decor static, dar pot avea și funcționalitate. Deși este o tradiție americană, ouăle din lemn pot fi folosite cu ușurință la vânătoarea de ouă. Acest joc specific sărbătorii pascale este unul dintre cele mai iubite de copii.

Tot ce trebuie să faci este să ascunzi ouăle în diferite colțuri ale curții. Copiii se vor întrece în a găsi primul cât mai multe dintre acestea, iar bucuria lor va aduce zâmbetul pe buze întregii familii.

Sărbătoarea Paștelui este despre pace sufletească și bucuria de a împărți momente speciale cu cei dragi. Prin aceste decorațiuni superbe adaugi pe lista de celebrări și frumusețea primăverii. Coșuri decorative, plante primăvăratice, iepurași ornamentali sau ouă frumos colorate – toate acestea ne ajută să obținem rezultate unice și creative pentru decorul ideal.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.