5 Moduri de a-ți decora casa de Crăciun cu buget redus

by Ioana Serban
6412 views

Mai sunt câteva zile până intrăm oficial în luna Decembrie, luna cadourilor și, poate, cea mai frumoasă perioadă din an. Spiritul Crăciunului atinge pe oricine, iar febra decorațiunilor de Crăciun este pe cale să ne cuprindă pe toți cât de curând.

Bugetul nostru poate fi destul de afectat de mulțimea cadourilor pe care vrem sa le cumpărăm pentru cei dragi și este foarte posibil să nu mai rămână mare lucru și pentru decorațiuni noi.

Cu toate astea, ne place sentimentul de a avea ceva nou și diferit în fiecare an, de aceea îți vom arăta 5 moduri de a-ți decora casa de Crăciun cu buget redus.

1. Folosește crengi verzi

Câteva crengi verzi puse într-o vază sau o cană mai mare vor da instant o notă festiva casei tale.

Sau așează totul într-un coș frumos, decorat și el de sărbătoare.

Folosește vase mari de sticlă în care pui și câteva lumânări mari. Îți recomandăm lumânările cu led în locul celor cu flacără, pentru a evita accidente nedorite.

Crenguțele verzi arată minunat și în decorul mesei.

Poți face decorațiuni exterioare cu crengi verzi, amplasate în ghivece la ușa de la intrare.

decora casa de Crăciun

Sau într-un coș împletit.

decora casa de Crăciun

2. Folosește ce ai deja în casă

O modalitate excelentă de a economisi bani este să folosești ceea ce ai deja, într-un mod diferit. Ia, de exemplu, ornamente mai vechi și pune-le într-un vas frumos cu ceva verdeață. Iată un aranjament frumos și ieftin pentru casă.

decora casa de Crăciundecora casa de Crăciun

Dacă ai felinare, umple-le și pe ele cu ornamente și lumânări.

3. Tablouri cu imagini printate

O modalitate simplă și ieftină de a decora casa este cu ajutorul tablourilor cu imagini tematice. Găsești resurse gratuite online pe care le poți printa și pune în rame de tablou sau poze.

Le poți schimba în funcție de ocazie, creând astfel decoruri noi în permanență.

4. Adaugă lumini

Luminile aduc o atmosferă de sărbătoare de îndată ce le aprinzi. Poți folosi lumânări, ghirlande sau orice fel de luminițe.  Le poți pune suspendate, pe rafturi sau etajere, sau chiar în borcane sau în coșurile cu decorațiuni.

decora casa de Crăciun

5. Adaugă fructe și legume in diverse aranjamente

Fie că sunt bomboane sau fructe, mâncarea poate fi un mod minunat și ieftin de a adăuga culoare și de a crea aranjamente minunate.

Iar combinația dintre fructe și verdeață este superbă!

Deci, iată – decorarea casei tale pentru sărbători nu trebuie să spargă portofelul. Uneori trebuie doar să arunci o a doua privire la ceea ce ai deja și să găsești noi modalități de folosire!

Sursă articol

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.