5 moduri de reutilizare a cauciucurilor vechi de la practic la destul de ciudat

by Ioana Serban
4345 views

Există un motiv bun pentru care anvelopele sunt proiectate să suporte multă căldură. Acestea trebuie să fie robuste pentru a face față găurilor de pe drum, viteze mari și alte obstacole care apar de-a lungul călătoriei de la punctul A la punctul B.

Chiar dacă anvelopele au termen de valabilitate pe drum, nu trebuie să fie aruncate la gropile de gunoi pentru restul eternității.

În schimb, le-ai putea transforma în jardiniere, echipamente de joacă și chiar costume de armură?!

Vezi cele 5 creații de cauciucuri de mai jos, de la practic la destul de ciudat. Una dintre aceste idei te va inspira cu siguranță!

O cutie cu nisip

Ce modalitate mai bună de a încânta copiii în această vară decât cu propria lor cutie de nisip? Poți face o cutie de nisip grozavă dintr-o anvelopă și, dacă ai câteva anvelope la îndemână, fă câteva și pune-le împreună pentru o zonă de nisip cu adevărat îngrijită.         Cauciucurile pentru tractoare funcționează cel mai bine dacă ai, deoarece sunt puțin mai mari decât anvelopele pentru mașini și camioane. Vopsește doar anvelopa și apoi adaugă nisipul.

Acesta este unul dintre cele mai ușoare proiecte și ceva care va dura literalmente mai puțin de o zi.

Un scaun de cauciuc

Ia acea anvelopă veche, adaugă puțină vopsea și puțină amortizare și ai scaunul perfect pentru exterior. Veți avea nevoie de o placă rotundă (poți tăia una din placaj) pentru centru și apoi adaugă doar amortizarea în partea superioară a plăcii.

Faceți aceste lucruri în mai multe culori pentru a-ți lumina zonele de relaxare în aer liber sau în aceeași culoare pentru a-ți face spațiile de locuit în aer liber să pară organizate și elegante.

Scaun confortabil din anvelope

Vei avea nevoie de două anvelope pentru a crea acest scaun minunat, precum și o paletă de lemn, burete pentru umplutură și un pic de țesătură pentru a-l acoperi.

Le poți face în diferite dimensiuni, în funcție de anvelopele pe care le ai la dispoziție. De exemplu, dacă dorești să creezi un scaun pentru copii, folosește cauciucuri mici sau poți folosi cauciucuri mai mari și să le așezi în camera de zi sau în dormitor.

Acoperă-l cu orice material dorești, care se potrivește cu decorul tău actual. Este foarte ușor de realizat și minunat pentru orice zonă de relaxare interioară.

Jardinieră agățată

Există câteva modalități prin care poți crea jardiniere din anvelope vechi. O jardinieră agățată este una dintre cele mai ușoare și durează doar aproximativ o oră sau cam așa ceva.

Trebuie doar să pictezi cauciucul și apoi să găurești în partea de jos pentru a permite scurgerea apei. Apoi, plantează orice flori dorești în partea de jos și o poți agăța de un lanț sau frânghie.

Acestea funcționează foarte bine cu anvelope mai mici sau dacă ai un copac suficient de mare, poți face una foarte mare și o poți umple cu diferite tipuri de flori.

Masă de cafea simplă

Acesta este unul dintre cele mai simple proiecte pe care le poți face cu cauciucuri vechi și necesită doar o anvelopă, o bucată rotundă de scândură și câteva picioare. Pur și simplu cureți (sau vopsești) acea anvelopă veche, adaugi o placă rotundă pentru partea de sus și apoi adaugi niște picioare.

Ce ar putea fi mai ușor? Și aceasta este o măsuță de cafea grozavă pentru garaje pentru bărbați sau o poți folosi în sufragerie, dacă dorești.

Este durabilă din cauza cauciucului și nu va trebui să îți faci griji cu privire la cățelușii care o mestecă. Poți adăuga și un blat de sticlă dacă dorești să o faci puțin mai elegantă.

Link sursa foto

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.