6 Idei simple de a redecora fără investiții noi

by Vali
1400 views

Îți dorești deja de ceva timp să aduci un suflu nou locuinței tale, dar nu știi cum să începi? Astăzi îți prezentăm 6 idei simple de a redecora. Nu implică efort exagerat sau un buget imens. Proiecte creative, redecorări simple și transformări de efect –  acestea sunt elementele cheie care te vor ajuta să resetezi atmosfera din casa ta.

Lucrări DIY

Six EASY Ways To Spruce Up Your SUMMER Living Room - Classic Casual Home | Summer living room, Summer living room decor, Types of flower arrangement

Sursă: www.thespruce.com

Pentru această propunere trebuie să-ți pui la treabă creativitatea. Observă obiectele din jurul tău și dă-le însemnătate! Opțiunile pot fi infinite. De la aranjamente florale perfecte pentru a reda acel farmec aparte, până la piese de artă în care poți integra felicitări sau poze de familie – toate acestea vor fi punctele de atracție principale pentru orice vizitator al casei tale.

 

Galeria de artă din casă

11 Easy Gallery Wall Ideas That Work In Every Space | Chatelaine

Sursă: www.chatelaine.com

Crearea unei galerii de artă în propria locuință rămâne printre cele mai populare idei atunci când ne dorim să obținem acel efect unic, plin de personalitate.  Avem nevoie doar de o  selecție a pozelor preferate, ramele potrivite pentru acestea și o unealtă care ne va ajuta să le poziționăm pe perete. Spațiul în care hotărăști să le dispui va căpăta dintr-odată viață iar pe tine te va binedispune de fiecare dată când le observi.

 

Natura din interior

50+ Mini Garden Inside the House – iohomedecor.com | Small japanese garden, Japanese garden design, Indoor garden

Sursă: www.iohomedecor.com

Amenajările ce implică flori și plante sunt întotdeauna cele mai simple, dar și cele mai frumoase alegeri atunci când ne gândim la transformări interioare. Cu această idee în minte, cerul este limita. Poți crea o adevărată grădină botanică în propria sufragerie. Niciun obiect decorativ nu poate egala efectul pe care îl poți obține cu ajutorul naturii.

 

Dă viață pereților și mobilierului

DIY Painted Geometric Wall - A Kailo Chic Life

Sursă: www.akailochiclife.com

Frumusețea acestui tip de recondiționare și redecorare constă în faptul că tu îți vei pune amprenta în cel mai original mod. Nu apela la profesioniști. Acesta este proiectul tău, dă-ți libertatea de a nu căuta perfecțiune, ci mai degrabă autenticitate. Pereții albi și simpli se potrivesc unui deocor modern, dar tu poți experimenta  adăugând propriu stil în design-ul casei tale. Este atât de ușor să obții rezultatele dorite cu investiție minimă.

 

Folosește regula simetriei

Simetrica Design – Welcome home

Sursă: www.thespruce.com

Câteodată, doar simpla rearanjare a obiectelor în poziții diferite poate reda spațiului tău acel sentiment de noutate. Dacă ne referim la organizare, atunci simetria îți vine în ajutor. Plasează obiectele expuse astfel încât să creezi un echilibru vizual cât mai armonios. Astfel, cu minim de efort și energie vei obține un spațiu încântător.

 

Efectul oglinzilor

Use Round Mirrors To Complete Any Room in Your Home | Kathy Kuo Blog | Kathy Kuo Home

Sursă: www.kathykuohome.com

Dacă îți dorești să creezi mai mult spațiu fără să transformi locuința într-un șantier, atunci ia în considerare vechiul truc ce implică oglinzi. Dispune în toată casa cât mai multe oglinzi de toate formele și mărimile și vei observa cum locuința ta devine vizibil mai mare, mai luminoasă și mai spațioasă. Deși este doar un iluzie optică, sentimentul de suprafață încăpătoare va fi real.

 

Aceste idei sunt concepute pentru ca tu să îți poți redecora spațiul într-o modalitate unică și economică. Punerea în practică a acestora nu presupune doar reutilizarea unor obiecte ce acum primesc funcționalitate. Vei obține astfel și decorul ideal pentru locuința ta, exact așa cum îți dorești.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.