7 idei de garduri exterioare moderne și practice

by Vali
2575 views

Diferitele modele de garduri exterioare îți pun la dispoziție două beneficii principale: definesc design-ul final al casei tale  și îți oferă intimitatea dorită. Un gard bun te va ajuta chiar și în relația cu vecinii tăi. Te îndemnăm să cercetezi cu atenție care dintre tipurile de garduri pentru curte se potrivesc locației tale actuale.

În rândurile de mai jos vei întalni atât idei de garduri moderne, cât și idei de garduri ieftine și accesibile. Acestea se potrivesc  oricărui tip de design.

Gard din paleți de lemn

backyard privacy fence ideas

Sursă: www.fantastikfrank.com

Acest model de gard este o alegere clasică, destul de tipică. Este alegerea multor persoane deoarece se integrează foarte bine în orice design.

De asemenea, este foarte potrivit pentru plantele cățărătoare care vor crește pe structura acestui gard și vor bloca total vizibilitatea în interiorul curții. Este o alegere inspirată pentru locații urbane deoarece poți obține intimitatea dorită fără să blochezi lumina.

Gard din bambus sau ratan

garduri exterioare

Sursă: www.nicolefranzen.com

În loc de varianta clască de gard din lemn poți opta pentru un model din bambus sau ratan. Va aduce cu sine o vibrație insulară a aspectului, iar tu te vei simți ca în vacanță tot timpul anului. Deși se pretează foarte bine climatelor tropicale, fac față cu brio și temperaturilor reduse cu ninsori și înghețuri.

Gard din scânduri orizontale

garduri exterioare

Sursă: www.gettyimages.com/robertowestbrook

Acesta este un model de gard dintre cele mai simple și accesibile. Rezultatul obținut prin utilizarea lui va fi unul modern și rudimentar, iar partea bună este că poți merge în înalțime oricât dorești.

Gard din PVC

garduri exterioare

Sursă: www.thespruce.com

Pentru materiale de garduri cu eficiență maximă de intimitate și costuri, nu există nimic ce poate egala PVC-ul. Este cea mai rentabilă variantă de a reduce costurile unei astfel de investiții, deoarece  lemnul este folosit puțin spre deloc în această construcție. Astfel, și durabilitatea lui este una pe termen lung.

Panou obținut din compozit

garduri exterioare

Sursă: www.homedepot.com

Obținut dintr-o îmbinare a rășinei cu lemn, un astfel de panou delimitator poate fi utilizat cu succes pe post de gard. Se găsește într-o varietate imensă de modele, așa că este aproape imposibil să nu descoperi o versiune care să  se plieze pe cerințele tale.

Gard din sârmă

garduri exterioare

Sursă: istockphoto.com

Deși nu este cea mai bună variantă estetică, un gard de sârmă oferă o siguranță sporită. Este foarte greu să pătrunzi într-o incintă înconjurată de un astfel de gard. Ca aspect, se potrivește perfect unui decor modern, progresist și simplist.

Cu amenajarea corectă a mobilierului auxiliar din restul curții va rezulta un design cu totul special.

Ziduri solide din faianță

backyard privacy wall

Sursă: www.arentpyke.com

Atunci când vorbim despre  siguranța și delimitarea corectă a  spațiului poți lua în considerare un zid masiv în detrimentul unui gard clasic. Acoperit cu un model  de faianță deosebit poate reda un aspect sofisticat și extravagant.

Numărul uriaș de variante pentru gardul curții tale poate fi copleșitor. Căutând prin diferite magazine, cu siguranță vei găsi tot felul de denumiri confuze, care te vor deruta complet. Apoi, vei observa că există o gamă interminabilă de materiale utilizate în construcția acestor garduri, care ar putea sau nu să se potrivească bugetului și cerințelor tale.

Sperăm că aceste informații te-au ajutat să fii mai aproape de hotărârea prin care alegi cea mai  bună variantă pentru tine și casa ta.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.