7 Idei practice pentru refolosirea cauciucurilor vechi

by Vali
2963 views

Ciclul repetitiv de înlocuire a cauciucurilor vechi cu cele noi poate acum să capete o conotație practică. Majoritatea persoanelor se debarasează de vechile cauciucuri, neștiind toate întrebuințările utile pe care acestea le au.

În rândurile de mai jos îți prezentăm un scurt ghid cu idei practice și inventive pentru refolosirea cauciucurilor vechi.

Scaune

refolosirea cauciucurilor vechi

Sursă: www.backyardboss.net

Poți confecționa diverse modele de scaune cu doar trei elemente esențiale. Cauciucuri, sfoară și un suport de metal care să îmbine toate componentele. În funcție de preferințele tale în materie de design, aceste tipuri de scaune se pretează atât pentru decorul interior, cât și pentru cel exterior.

Taburet personalizat

refolosirea cauciucurilor vechi

Sursă: www.backyardboss.net

Pe aceeași direcție a scaunelor, poți crea un taburet cu aspect impresionant. Adună culorile preferate și o pernă suficient de solidă. Acum lasă imaginația să lucreze. Poți crea astfel un loc perfect pentru relaxare, citit de cărți și baut ceai. Poți integra taburetul tău personalizat cu foarte mare ușurință în decorul casei tale, folosind culorile potrivite.

Măsuța de cafea

refolosirea cauciucurilor vechi

Sursă: www.instructable.com

O altă creație din zona mobilierului pe care o poți construi cu ajutorul unui cauciuc este o masuță de cafea. Tot ce trebuie să faci este să atașezi o bucată de lemn bine lucrat pe circumferința cauciucului. Asigură-te că îl fixezi bine, în așa fel încât să nu se poate deplasa la atingere.

În continuare, înfinge în partea de jos 4 picioare scurte, care să aparțină aceleiași game de lemn atașată mai sus.

Gata! Ai acum o măsuță de cafea 100% creată de tine, pe care nu o vei mai întâlni altundeva.

Rame

refolosirea cauciucurilor vechi

Sursă: www.Pinterest/SavanahLuciani.com

Deși necesită un pic mai multă răbdare și îndemânare, acest obiect DIY este de mare efect. Se poate atașa oglinzilor sau fotografiilor și se pliază perfect pe un decor cu tematica automobilelor, așa cum ar fi un garaj sau camera unui băiețel pasionat de mașini.

Cutia cu nisip

Sursă: www.Pinterest/DebiFields.com

Pentru distracția celor mici, poți crea în interiorul unui cauciuc un mic loc de joacă în nisip. Dacă poți face rost de acele cauciucuri mari de camion sau de tractor, cu atât mai bine. Cei mici vor avea mai mult loc de desfășurare.

Ține cont de faptul că pe timp de vară cauciucurile se vor încinge foarte tare. Pentru a preveni ulteriorul disconfort al micuților pictează cauciucurile în culori deschise, și ferește-le cât mai mult de lumina soarelui.

Leagănul perfect

refolosirea cauciucurilor vechi

Sursă: www.beautyharmonylife.com

Celebrul leagăn din cauciuc. Aceasta nu este o idee nouă. Este însă poate cea mai utilizată metodă de a refolosi vechile cauciucuri. Este ușor de realizat, iar cei mici se pot bucura tot timpul anului.

Ai nevoie de sfoară sau lanțuri de metal, în funcție de preferințe, de cauciucul propriu-zis și de acuarele rezistente pentru a înveseli totul. Cel  mai important lucru este să verifici de mai multe ori stabilitatea și siguranța leagănului.

Ghivece unice

refolosirea cauciucurilor vechi

Sursă: www.backyardboss.com

O creație decorativă pentru grădina ta este întotdeauna bine venită. Rezumă-te la a folosi acestă idee doar pentru florile anuale, necomestibile. Nu planta legume într-un astfel de ghiveci întrucât cauciucul se va degrada în timp și va elimina toxine nocive. Poți reutiliza cauciucurile pentru a înveseli și scoate din anonimat orice aranjament floral.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.