7 Idei unice de depozitare pentru spațiul de sub scară

by Vali
3640 views

Atunci când ne gândim la utilizarea și eficientizarea spațiilor din casa noastră, există riscul să omitem potențialul unor colțuri ale acesteia. În top-ul listei se află cu siguranță  ideile geniale pe care le poți implementa în locul liber de sub scări. Acestea îți vor oferi darul spațiului, iar varietatea de moduri în care poți exploata acest loc te va surprinde.

Iată câteva idei unice și creative pe care le poți integra în casa ta.

1. Depozitare Inteligentă

shoe cabinet under stairs

Sursă: www.bobvila.com

Fiecare casă are nevoie de mai mult loc pentru depozitare. Din fericire, acest spațiu care este de multe ori neglijat, ne oferă un loc ideal pentru sertare și dulapuri. Poți opta pentru depozitarea hainelor și pantofilor din extra sezon.

De asemenea, stocarea unor obiecte mai puțin folosite, dar necesare, poate funcționa cu brio în acest spațiu. Este recomandată alegerea unui  design discret pentru a crea senzația unui perete fals, dar extraordinar de util.

2. Locul de joacă pentru copii

spațiul de sub scară

Sursă: www.twitter.com/CustomMuralsUK

Dacă suprafața disponibilă îți permite, atunci amenajarea unui spațiu de joacă dedicat prichindeilor va avea multiple beneficii. Nu doar că va fi un mic colț de Rai pentru copii, dar și tu te poți asigura astfel că jucăriile nu sunt împrăștiate prin toată casa.

O idee care merită implementată, atât pentru bucuria micuților, cât și pentru stabilitatea curățeniei din casa ta.

3. Integrarea biroului de acasă

60 Under Stairs Storage Ideas For Small Spaces Making Your House Stand Out

Sursă: www.homedit.com

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna un spațiu de unde poți lucra în liniște, asemănător cu cel de la serviciu, atunci aici este. În locul liber de sub scări îți poți instala biroul, imprimanta, scaunul și toate documentele necesare, pentru a-i valorifica la maximum potențialul.

4. Locul animalului de companie

spatiul de sub scara

Sursa: https://metro.co.uk/

Fiecare persoană își dorește un colțișor doar pentru el. Acest aspect se aplică și animalelor noastre. Un loc de dormit doar al lor, unde pot găsi întotdeauna apă, hrană și jucării – ce își pot dori mai mult?

5. Spațiu de citit

spațiul de sub scară

Sursă: www.aspasiasbissas.com

Scaune confortabile, lumini calde și o bibliotecă plină de cărțile preferate. Aceasta este cea mai utilizată formă de adaptare a spațiului de sub scară. Este de înțeles. Pentru pasionații de citit, conferă atmosfera ideală pentru a se cufunda în scenariului unei cărți captivante.

6. Grădina botanică în miniatură

spațiul de sub scară

Sursă: www.urbansales.com

Dacă deții plante ce nu necesită lumină intensă, atunci această idee s-ar putea să ți se potrivească perfect. Poți construi chiar tu sistemul de depozitare, alăturând  câteva rafturi după propriu gust. Pentru un design personalizat, poți integra obiectele de decor preferate, transformând locul într-un mic Paradis verde.

7. Debara alimentară      

spațiul de sub scară

Sursă: www.residencestyle.com

       

Această opțiune prezintă funcționalitate maximă. Dacă ai spațiu limitat pentru depozitare în bucătărie, atunci câteva polițe verticale sub scară vor salva situația. Poți stoca alimente neperisabile de orice forme și dimensiuni!

În spațiul de sub scară poți crea orice încăpere pe care ți-o doreai, dar sub formă miniaturală. Indiferent că alegi o mică grădină botanică, sau o bibliotecă de dimensiune redusă, potențialul acestui loc este impresionant.

Folosește-ți creativitatea și lasă imaginația să se desfășoare liberă. Poți obține astfel colțul tău preferat din locuință, care îmbină utilitatea cu relaxarea și confortul.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.