8 Trucuri pentru stilizarea caselor mici

by Vali
1585 views

Ești în căutarea unor idei inspirate pentru design-ul micuței tale case? Spațiile restrânse ne obligă să devenim creativi în utilizarea fiecărui centimetru din locuința noastră. În rândurile de mai jos îți expunem 8 idei de maximizare a spațiului tău în modalități inspirate și ușor de implementat.

 

Scările de depozitare

25 Inspiring Small Storage Ideas Under Stairs #storage #storageideas # understair...#ideas #inspiring #small #stair… | Staircase storage, Stairs design, House stairs

Sursă: www.myherbalhealth.com

O idee extrem de populară pentru casele mici în care se găsesc scări. Organizează spațiul de sub scară în cutii de depozitare. Poți opta atât pentru un design deschis, în care totul va fi vizibil, cât și pentru închiderea acestuia cu o ușă glisantă. Ambele variante pot fi ușor de adaptat oricărui decor.

Decorul cu plante

Sursa foto: https://www.mydomaine.com/trailing-plants-5069597

Dacă oscilezi între un design ce implică diverse obiecte decorative sau plante de diferite forme și mărimi, recomandarea noastră este să alegi plantele. Nu doar că vor împrospăta aerul constant, dar plasarea unor plante verzi în zone care în mod normal rămân nefolosite vor adăuga acea pată de culoare vie și radiantă.

Spațiile neconvenționale

Sursă: https://www.xomacenna.com/blog/how-to-style-a-bookcase-like-a-pro

Doar pentru că spațiul tău este mai limitat nu înseamnă că trebuie să renunți cu totul la dorințele tale. Exersează-ți creativitatea observând locuri potrivite pentru diverse corpuri de mobilier. Poți oricând să faci loc unei etajere pentru cărțile preferate.

Uși de exterior din sticlă

Sursă: https://www.angi.com/

Lumina naturală este una dintre cele mai simple metode de a extinde vizual un spațiu. Instalează uși transparente din sticlă pentru a te asigura că obții capacitatea maximă de lumină naturală. Opțiunile sunt foarte variate, și indiferent că decorul principal este unul rustic, modern sau minimalist, cu siguranță vei găsi varianta perfectă.

Mergi în înălțime

Sursă: https://ro.pinterest.com/pin/411235009725855341/

Dacă ai epuizat spațiul pe orizontal, este momentul pentru extindere pe vertical! În cazul caselor mici, pereții devin foarte utili. Poți amplasa pe un perete atât obiecte decorative ca tablouri, oglinzi sau fotografii, cât și mobilier retractabil, ca mesele de bucătărie sau chiar paturi.

Ridică-ți patul

Sursă: https://www.tinysociety.co/articles/tiny-house-beds/

Dacă prețuiești intimitatea atunci această idee s-ar putea să ți se potrivească perfect! Optează pentru separarea patului în care dormi de restul camerei prin ridicarea planului parchetului. Această opțiune îți oferă posibilitatea de a separa zona living-ului de cea în care te odihnești.

Uși glisante

Sursă: https://tinyhousetalk.com/

Vrei să creezi două camere separate dar nu știi care e varianta optimă? Încearcă ușile glisante! Aceste uși care se rulează sunt ușor de montat, separă într-un mod ideal spațiile și pot aduce un plus de stil casei tale.

Alege mobilierul cu dublă funcție

Sursă: https://www.trendir.com/dual-purpose-furniture/

Mobilierul perfect pentru casele cu dimensiuni reduse ar trebui să îmbine partea funcțională cu cea estetică. Din fericire, există o mulțime de opțiuni. De la măsuțe de cafea cu loc de depozitare, la birouri retractabile, și până la canapele extensibile.

Câteva idei despre design, stilizare și organizare pot face o mare diferență în funcționalitatea unei locuințe de dimensiuni reduse. Adaptează aceste idei necesităților tale și poți obține strategia perfecta pentru amenjarea casei tale.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.