Ai o baie mică? Folosește câteva sfaturi utile pentru a rezolva problema dezordinii

by Ioana Serban
2543 views

Nimic nu face ca o baie mică să se simtă și mai mică atunci când este dezordine, din cauza periuțelor de dinți, agrafelor de păr, produselor cosmetice și celor de bărbierit. Indiferent dacă ești singura persoană care folosește baia sau o împarți cu colegii de apartament ori familia, aceste simple sugestii te pot ajuta să creezi o baie mică curată și funcțională, cu ajutorul unor idei pentru casă.

1. Instalează rafturi

Dacă baia ta mică are un spațiu limitat, atunci trebuie să găsești cele mai bune idei de depozitare. Rafturile sunt ușor de instalat aproape oriunde în baie și oferă o mulțime de spații pentru a ajuta la reducerea dezordinii.

2. Încearcă depozitarea peste toaletă

Rezervoarele de toaletă sunt cunoscute pentru atragerea prafului și a obiectelor care nu au ajuns niciodată la gunoi. De aceea,încearcă să creezi o depozitare funcțională deasupra toaletei pentru prosoape pliate bine sau sticle de loțiuni decorative.

Aceste idei de depozitare, cum ar fi rafturile peste toaletă pot face ca baia să nu mai pară îngrămădită. Aceste rafturi au o varietate de dimensiuni, forme și culori, astfel încât să le potrivești stilului de baie actual.

3. Folosește o scară decorativă

Dacă baia nu are suficient spațiu pentru a atârna rafturile, scările decorative pot fi un pas în direcția corectă. O scară decorativă se poate potrivi cu ușurință în colțul unei băi mici și arată excelent cu orice stil de decor, în special în băile mici Shabby Chic sau scandinave. Unele scări au rafturi mai largi pentru organizare, în timp ce altele sunt prevăzute cu cârlige pentru a atârna prosoape, reviste sau cărți.

4. Instalează suporturi pentru prosoape suplimentare

Chiar și cele mai mici băi sunt dotate cu un cuier pentru prosop, dar adăugarea mai multor cuiere creează oportunități extraordinare de organizare.

5. Folosește coșuri

Este obișnuit să vezi coșuri în băi mici pentru articole precum reviste, articole de toaletă sau prosoape rulate. Ține un coș lângă toaletă, sub chiuvetă sau în dulap pentru a folosi spațiul organizat. Coșurile de răchită și sârmă sunt soluții de amenajare băi care sunt întotdeauna la modă. Poți utiliza, de asemenea, un suport pentru prosoape și cârlige pentru a atârna coșuri pentru diverse articole precum loțiuni și produse pentru păr.

6. Adaugă o oglindă cu spațiu de stocare

Oglinzile sunt un truc de design pentru a deschide spații mici. În loc să alegi orice oglindă, optează pentru o oglindă cu spații de depozitare pe o lungime întreagă pentru a face camera să arate imens în timp ce adăugați spațiu de stocare pentru bijuterii, medicamente și alte obiecte.

7. Folosește ușa din interior a dulapului

Dacă baia are spațiu limitat al dulapului, poate fi greu să îl menții organizat. În loc să te bazezi pe raftul din interior, încearcă să folosești ușa dulapului ca un economizor de spațiu suplimentar. Cârligele autoadezive sunt ideale pentru adăugarea de spațiu în dulapurile tale. Folosește-le pentru a agăța coșuri mici pentru a păstra articolele în siguranță.

8. Idei de depozitare pentru familii cu copii

Pentru familiile mari, păstrarea lucrurilor pentru copii poate fi un chin când vine vorba de amenajare băi mici. În loc să lași jucăriile și prosoapele de baie să creeze mai multă dezordine, folosește diverse idei de depozitare utile.

Baia este una dintre cele mai mici camere dintr-o casă, cu toate acestea, de multe ori deține mai multe obiecte și sticle mici, decât orice altă cameră. Răspunsul la această problemă ar putea fi să ții cont de cele câteva sfaturi de mai sus.

Link sursa foto

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.