Aranjamentul perfect de Paște cu 6 coronițe superbe pentru uși

by Vali
1671 views

Ești în căutarea coroniței perfecte pentru aranjamentul exterior de Paște, dar nu știi spre ce să te îndrepți mai exact? Într-adevăr, alegerea unui astfel de obiect decorativ ne poate ridica dileme. Coronițele de Paște, asemenea celor de Crăciun, sunt create pentru a ne introduce într-o atmosferă de sărbătoare și a ne bine dispune de fiecare dată când le privim.

În articolul de azi îți prezentăm 6 coronițe cu tematică pascală perfecte pentru a fi amplasate pe ușile de la intrare.

 

Coronița naturală

coronițe pentru uși

Sursă: www.Idealhome.com

Unicitatea acestei coronițe constă în faptul că elementele din care este creată au tendința spre un aspect autentic. Ouălele folosite au un aspect 100%  natural, petele specifice ouălelor reale fiind prezente.

Este folosită iarbă falsă pentru a crește rezistența în timp a coroniței, în timp ce pene și culorile neutre utilizate ajută și ele la păstrarea aspectului natural.

Coronița din lavandă

 

coronițe pentru uși

Sursă: www.backwoodsexperiences.co.uk

Alluring Lavender Wreath - 22 inches! Perfect For Your Home! - European Splendor®

Sursă: www.european-splendor.com

Alegerea unei coronițe de lavandă nu va îndemna doar spre celebrarea Paștelui, dar sărbătoarea primăverii va fi și ea prezentă. Este perfectă în cazul în care nu tolerezi mirosul puternic de lavandă, ea fiind artificială. De asemenea, design-ul permite ca această coroniță decorativă să rămână expusă pe tot parcursul anului. Astfel că, opțiunea este minunată datorită funcționalității multiple pe care o oferă.

Coronița-iepuraș

Amazon.com: The Lakeside Collection Wood Curl Easter Bunny Wreath with Fake Flowers, Twigs - Hanging Spring Decor: Home & Kitchen

Sursă: www.amazon.com

coronițe pentru uși

Sursă: www.dunnesstores.com

 

Sau coronița cu cel mai mare impact în rândul copiilor. Este făcută din ramuri și flori artificiale și are forma unui iepuraș, astfel că intra în categoria decorațiilor standard de Paște.

Poți adăuga un set de luminițe pentru ca sentimentul de sărbătoare să persiste chiar și în timpul nopții.

 

Coronițele handmade

coronițe pentru uși

Sursă: www.thepioneerwoman.com

coronițe pentru uși

Sursă: www.beautyharmonylife.com

Personalizarea acestor coronițe poate fi cea mai distractivă activitate din această perioadă. Creativitatea poate fi lăsată să se desfășoare în voie, întrucât nu ne sunt impuse limite sau reguli. Vom avea nevoie doar de materialele de bază – ramuri și flori artificiale.

În continuare, cerul este limita. Putem folosi ouă, pene, lumini, conuri de brad pictate sau și mai multe flori. Rezultatul va fi unul cu adevărat spectaculos.

Coronița din Forsythia

coronițe pentru uși

Sursă: www.farmhouseflorals.com

coronițe pentru uși

Sursă: www.lowes.com

 

Forsythia, sau Copacul de Aur, este o floare a primăverii cu tot deosebită. Este foarte des folosită în aranjamentele florale sau în decorațiuni interioare. Cu toate astea, dacă îți dorești o pată de culoare remarcabilă în decorul exterior al casei tale, apelează cu încredere la coronița din Forsythia.

Coronița din frunze acordeon

Fall Paper Wreath

Sursă: www.michaels.com

DIY Origami fall leaf wreath - fun fall craft for kids (paper folding tutorial) | Mindy

Sursă: www.mindy.hu.com

Deși se găsesc în majoritatea magazinelor de profil, și aceste coronițe se pot transforma într-un proiect DIY. Ai nevoie doar de hârtie colorată și ramuri artificiale. Hârtia colorată se împăturește de la un capăt la celălalt. Obținem astfel un efect de evantai.

Apoi, cu o foarfecă tăiem hârtia în formele dorite. Pot fi frunze, pot fi flori – orice ne este pe plac. Ultimul pas, atașăm hârtia pe ramurile artificiale și gata! Avem acum o coroniță personalizată, plină de veselie și culoare.

Sărbătoarea Paștelui este o ocazie ideală să ne animăm casa cu flori, animăluțe sau ouă. Nu trebuie să neglijăm însă nici partea exterioară a locuinței noastre, astfel că prin aceste coronițe cu tematică pascală ce pot fi agățate pe ușa exterioară ne asigurăm că sentimentul de sărbătoare este vizibil tuturor.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.