Biroul de acasă: 8 moduri de a-l integra în living-room

by Ioana Serban
2738 views

Uneori, cel mai bun loc pentru un birou este în sufragerie. Cum tot mai mulți oameni au nevoie să lucreze de acasă în mod obișnuit,  au luat hotărârea de a opta pentru amenajare sufragerie care să includă și un birou.

Realitatea este însă că majoritatea oamenilor nu au o cameră în plus pentru a o dedica unui birou cu normă întreagă. Dar nu ai nevoie de o cameră completă pentru a avea un spațiu de lucru elegant și productiv. De aceea, majoritatea oamenilor optează pentru a încorpora un spațiu de lucru în spațiile lor de locuit.

Mai jos ai la dispoziție 8 idei pentru casă ușor de pus în practică, pentru a face un birou în sufragerie:

1. Configurează un birou în spatele unei canapele

Dacă ai un plan deschis cu o zonă de relaxare împinsă într-o parte, încercă să așezi un birou în spatele canapelei. Adaugă un scaun pivotant și o lampă de masă și vei avea un birou care este inclus în spațiul tău de locuit.

biroul de acasa

2. Profită la maximum de un colț nefolosit

O zonă de colț neutilizată poate fi cu ușurință locul ideal pentru amenajare birou acasă. Asociază un birou cu un scaun și chiar adaugă o plantă agățată sau un obiect de artă și vei avea un aranjament simplu care se va potrivi perfect cu camera de zi, în timp ce ocupă puțin spațiu.

3. Ia în considerare un mini birou

Uneori, o zonă mică dedicată activității este tot ce ai nevoie. În loc de un birou complet, ia în considerare să adaugi o mică masă rotundă într-un colț neutilizat pentru un loc în care poți folosi laptopul sau poți parcurge documente.

Aceasta este o opțiune excelentă de amenajare sufragerie pentru spațiile de locuit ocupate sau camere de familie. Adulții pot să lucreze în timp ce copilul se joacă în apropiere sau poți folosi biroul ca zonă destinată temelor.

biroul de acasa

4. Creează un spațiu de birou deschis

Dacă ai un spațiu de locuit mare, folosește un spațiu doar pentru un biroul de acasă, așezând piesa de mobilier lângă un perete. Acesta este un mod elegant de a crea un spațiu de birou formal, chiar dacă nu ai o cameră suplimentară.

Adaugă un mic covor pentru a ajuta la delimitarea clară a biroului de restul spațiului de locuit.

Idei utile pentru transformarea balconului în propriul birou de acasă

5. Maximizează spațiile uitate

Încercați să proiectezi un birou compact în spații uitate, cum ar fi spațiul de lângă canapea sau chiar în partea de jos a scării. Zonele, care de multe ori nu sunt folosite, sunt locuri grozave pentru a se strecura într-un spațiu de lucru.

biroul de acasa

6. Creează un birou original

A locui în apartament înseamnă adesea să profiți la maxim de suprafețele disponibile și să cauți mereu idei pentru casă originale, atunci când este vorba de amenajare sufragerie. Încorporează un birou în zona principală de relaxare, trăgând un birou chiar lângă canapea, pentru a crea un spațiu de lucru.

Acest lucru permite, de asemenea, ca biroul de acasă să se dubleze ca o masă laterală. Un alt sfat grozav? În loc de rafturi de cărți, optează pentru rafturi montate pe perete pentru a menține depozitarea în timp ce economisești spațiu pe podea.

biroul de acasa

biroul de acasa

7. Aliniază o stație de lucru

Configurează mai multe birouri de-a lungul unui perete pentru a stabili stații de lucru care pot fi folosite de două sau mai multe persoane din familia ta.

Dacă ai copii, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a oferi fiecărei persoane o zonă specială pentru teme, care nu ocupă prea mult spațiu.

Ia în considerare o serie de scaune și birouri potrivite pentru a oferi „biroului de acasă” un aspect și un design cât mai moderne.

biroul de acasa

8. Optimizează rafturile ca punct de lucru

Dacă atunci când iei în calcul o amenajare a biroului de acasă nu ai suficient spațiu, poți folosi o unitate de rafturi compacte pentru pereți ce îți poate oferi doar zonă pentru laptop, de care ai nevoie pentru a finaliza lucrările. Trage un scaun și umple rafturile cu cărți și materiale de birou și veți avea un spațiu organizat, elegant și funcțional, atât când este în uz, cât și nu.

sursa foto: https://blog.modsy.com/

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.