Cele mai tari moduri de a reutiliza obiecte vechi de bucătărie

by Ioana Serban
9481 views

Există o mulțime de lucruri de bucătărie care sunt prea vechi pentru a fi folosite, dar, cu excepția faptului că vei scăpa de ele, ai și alte opțiuni.

Reciclarea și recondiționarea, de exemplu, este acel tip de alegere excelentă și o modalitate bună de a le face mai valoroase. Mai mult decât atât, este accesibil și ecologic.

Lasă-ți imaginația să zboare și investește ceva timp pentru a face față acelor obiecte vechi. Cu ajutorul unor idei DIY vei avea decorațiuni pentru casă creative sau chiar organizatoare utile pentru lucruri mici și dezordonate.

Următoarele proiecte te vor surprinde și chiar te vor face să-i admiri pe oamenii care le-au făcut. După ce vei citi și vei vedea cum se fac, cu siguranță nu vei mai avea de ce să mai arunci toate lucrurile vechi de bucătărie.

De cele mai multe ori, aruncăm doar răzătoarele vechi și tacâmurile fără a ne gândi la un alt scop pentru acestea, totuși, asta nu trebuie să fie întotdeauna calea!

Aici am adunat unele dintre cele mai tari idei DIY care îți vor economisi banii și vor arăta și uimitor!

Tava pentru cupcake

O tavă veche de cupcake își dublează rolul ca un organizator de sertare foarte drăguț și practic pentru a aranja toate lucrurile mărunte.

Tacâmuri vechi

Refolosește ustensilele și tacâmurile vechi de bucătărie, transformându-le într-un candelabru inedit.

Răzătoare, suport de creioane

Ce modalitate imaginară de a reutiliza o răzătoare. Prinsă pe un perete, răzătoare va fi astfel, un superb suport pentru creioanele colorate ale copiilor tăi.

Cuier din sucitoarele de tăieței

Cine se gândea ca sucitoarele vechi ale mamei de făcut tăieței se pot folosi ca niște cârlige de haine? Doar cere ajutorul cuiva pentru a fi tăiate de la jumătate, apoi prinse într-o bucată de scândură și gata! Cuierul de haine poate fi folosit.  

Ceainice și stropitori

Ce caracteristică a apei reci! Folosește ceainice sau stropitori pentru a crea o fântână curgătoare.

Găleți

Folosește gălețile vechi pentru a crea abajururi unice și inedite.

Obiecte din bucătărie pentru gradină

Folosește-ți vechile obiecte de bucătărie pentru a face o mică grădină drăguță! Poți folosi capace, farfurii, tăvi de cupcake sau chiar oale vechi.

Suport de bijuterii

Un mod inedit și practic de a expune bijuterii este dacă vei folosi o răzătoare veche pe care o poți vopsi în culoarea preferată. Astfel, bijuteriile vor avea căsuța lor.

Suport de perete

Suporturile de perete confecționate din linguri mari arată superb în bucătărie. Poți depozita o mulțime de lucruri mici astfel încât problema dezordinii să nu mai existe.

Lămpi cu răzătoare reciclate

Prinde o răzătoare sau mai multe de o scândură de lemn pentru a crea o altă utilizare minunată pentru aceasta.

Suport de lumânare

Folosește pâlnii de epocă ca suporturi de lumânări deosebite.

Furculițe cârlig

Nu-i așa că arată uimitor în bucătărie cuierele create din furculițe? Pune-ți imaginația în joc și creează diferite cuiere pentru prosoapele tale de bucătărie.

Suport pentru ramele foto

O altă utilizare minunată pentru furculițele decorative vechi este crearea unui suport pentru ramele foto. Foarte interesant!

Suport pentru lămpi

Lămpile cu suport din termos sunt minunate și sunt un punct de atracție în orice casă!

Link sursa foto

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.