Crează-ți propria grădina cu trandafiri chiar in balcon: 17 idei spectaculoase

by Ioana Serban
2911 views

Îți plac trandafirii și visezi la o grădina cu trandafiri, dar stai la bloc? Nu-ți fă griji, balconul este locul perfect unde poți crea o mini-grădină, dacă nu ai o curte cu un spațiu adecvat. Poți cultiva florile preferate, ierburi aromatice, plante și chiar diverse legume.

Există multe tipuri diferite de plante și flori din care poți alege. Cele mai populare flori sunt trandafirii. Arată frumos pe balcon și miros grozav!

Trandafirii sunt plante ușor de crescut și întreținut, trebuie doar să-i uzi constant, să-i fertilizezi din când în când și să ai grija la tăierile de toamnă și primăvară.

Poți alege dintr-o varietate de soiuri, cum ar fi trandafiri pitici, care cresc în ghivece, trandafiri cățărători sau trandafiri sub formă de copac. Totul depinde de spațiul pe care-l ai la dispoziție și de timpul pe care vrei să-l aloci îngrijirii lor.

Trandafirii cățărători vor avea nevoie de mai multa atenție la formarea coroanei și direcționarea ramurilor, pe când trandafirii în ghiveci nu au această necesitate.

Află mai multe despre îngrijirea trandafirilor cățărători din acest articol: Întreținerea trandafirilor cățărători – 4 pași esențiali

Hai să vedem împreună 17 idei spectaculoase de amenajare a balcoanelor cu trandafiri sub diverse forme.

sursă foto: www.pinterest.com

Trandafirii în ghiveci sunt o modalitate excelentă de a adăuga un pic de culoare balconului tău. Poți completa decorul și cu alte obiecte decorative, cu alte flori, cum ar fi lavanda, care ține țânțarii la distanță, sau mușcate sau orice alte flori dorești.

Un astfel de balcon va deveni, cu siguranță oaza ta de liniște și relaxare după o zi grea, unde poți savura un pahar de vin sau citi o carte, sau pur și simplu admirând apusul.

Trandafirii sunt un decor frumos pentru balconul tău și vor face casa ta să pară mai primitoare.

Despre înmulțirea și îngrijirea trandafirilor poți citi mai multe aici: Sfaturi pentru îngrijirea şi înmulţirea trandafirilor

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.