Cu ZECO te bucuri de un gazon sănătos cu un aspect proaspăt

by Ioana Serban
562 views

Ți s-a întâmplat vreodată să rămâi pur și simplu “fără cuvinte“, atunci când ai văzut în curtea vecinului acel verde viu al gazonului la care demult visai?

Un spațiu plin de verdeață îți transmite un sentiment de liniște și reduce stările de tensiune, acumulate pe parcursul zilei. De aceea, majoritatea celor care locuiesc la casă, optează pentru un gazon care să le ofere o priveliște perfectă și o clipă de liniște.

Este minunat să te relaxezi în curte, pe un gazon fresh, fără pete galbene sau uscate! Te bucuri de frumusețea căminului în care te regăsești după o zi solicitantă. Pe lângă activitățile de zi cu zi pe care le desfășori, o curte amenajată cu gazon poate fi și locul de joacă a celor mici, a animalului de companie sau atracția principală a casei tale.

Din aceste motive, peluza este bine să fie una rezistentă și ușor de îngrijit.

Cu ZECO – Zeolit pentru întreținerea gazonului te bucuri de un aspect de invidiat al curții sau al grădinii, deoarece produsul este unul 100% natural și favorizează creșterea rădăcinilor de iarbă.

Uneori, iarba verde de acasă este serios afectată de condițiile meteo sau de anumiți dăunători care distrug spațiul verde. În asemenea momente, extrem de neplăcute, încearcă să renunți la produsele sau substanțele chimice care nu readuc la viață, sub nicio formă, firele de iarbă de altădată.

Iată 3 beneficii pentru care ZecoShop – Produse Ecologice ,  furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE, te sfătuiește să alegi de astăzi, ZECO – Zeolit pentru întreținerea gazonului, un produs ecologic pe bază de zeolit natural de tip clinoptilotic.

1. Absoarbe nitrații care oferă un aspect de îngălbenire a ierbii

Apariția unor pete galbene pe gazon este una dintre cele mai des întâlnite probleme cu care cei care locuiesc la casă sunt nevoiți să se confrunte.

Chiar dacă gazonul este tuns periodic, ele nu întârzie să apară. Fără discuții, acestea reprezintă semne clare ale unui gazon bolnav.

Un gazon pe suprafața căruia apar, din senin astfel de pete, este clar că a fost deteriorat, fie din cauza cositului necorespunzător, a invaziei insectelor sau fie din cauza nivelului scăzut de fier din sol.

Însă, și prezența câinelui poate provoca daune gazonului. Urina animalului conține un nivel ridicat de azot care arde firele de iarbă. În acest mod, se creează acel efect maroniu al curții.

Pentru a-l elimina, ZecoShop – Produse Ecologice îți recomandă să încerci tot din gama ZECO și Aditiviul pentru hrana câinelui, 400 de grame. Acesta reduce mirosul neplăcut al excrementelor și te ajută să scapi de petele de urină de pe gazon și iarbă.

2. Cu ZECO, substratul de pământ are parte de o umiditate potrivită

Folosind ZECO – Zeolit pentru întreținerea gazonului ai parte de o iarbă puternică pe care o îngrijești mai ușor. Să știi că solul este cel responsabil de sănătatea și de aspectul gazonului din curtea ta.

Acum, cu ZECO, substratul de pământ are un grad de umiditate potrivit. Nu este nici prea uscat, nici prea umed, fapt pentru care urmele neplăcute lăsate de mașina de tuns iarba, nu apar atât de repede.

Produsul ecologic stimulează creșterea sănătoasă a ierbii, iar terenul nu riscă sa devină moale.

3. ZECO contribuie la îmbunătățirea performanțelor oricărui fertilizator

Nu este exclus ca, în unele cazuri în care adaugi o cantitate însemnată de îngrășăminte pe gazon, să observi cum iarba își pierde din frumusețe.

Vestea bună este că poți să eviți din timp această neplăcere! Amestecând ZECO – Zeolit pentru întreținerea gazonului cu substratul de sol sau cu un alt tip de îngrășământ, nu doar că vei contribui la îmbunătățirea performanțelor fertilizatorului, dar ZECO ajută și la eliberarea treptată a nutrienților care vor stagna în sol, o perioadă îndelungată.

Verdele perfect al gazonului există cu ZECO – Zeolit pentru întreținerea gazonului care îți oferă plăcerea de a te relaxa în spațiul personal împreună cu cei dragi!

Te invităm și pe canalul de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kNmcp1Nyy9E să vizionezi modul în care echipa ZecoShop – Produse Ecologice a finalizat cu succes aplicarea substratului de zeolit pentru gazon de pe stadioanele din România și din străinătate.

House photo created by evening_tao – www.freepik.com

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.