Cum să aduci căldură în casa ta cu ajutorul corpurilor de iluminat

by Ioana Serban
1741 views

Știai că poți oferi căldură casei tale folosindu-te de un simplu accesoriu de iluminat? Wooba, un brand românesc lansat în 2020, vine cu soluții creative pentru o accesorizare spectaculoasă a propriei locuințe –  cinci stele într-o singură colecție! Corpurile de iluminat Wooba sunt construite pentru a pune într-o lumină magică momentele petrecute acasă.

Dacă ești în căutarea unui obiect de design românesc, un produs prietenos cu mediul pentru casa ta, noi credem că #wooba este tot de ce ai nevoie.

Stele cu povești pentru suflet

Colecția Dark, în stil minimalist, este compusă din cinci stele, câte una pentru fiecare suflet și tot atâtea povești de spus.

Din pasiune, viziune și cultura lucrului bine, s-a născut o nouă modalitate de exprimare artistică. Wooba spune povești despre suflet, prin care te poți identifica ca formă și trăire. Așa au luat naștere cele cinci forme de WOOBIRE: Luna, Uriel, Bennet Star, Ariel Star și Aaron.

Fiecare produs din colecție este personificat și invită oamenii să descopere o nouă formă de lumină – lumină pentru suflet. În alegerea produsului, creatorii te invită să găsești în povestea produsului, steaua care ți se potrivește ție sau sufletului tău pereche.

Uriel –  maestrul creativității aduce inspirație

Poate influența lumina starea de spirit? Cu siguranță. Prin farmecul său, Uriel servește oricui suflet aflat în căutarea inspirației. Steaua aduce în prim plan importanța unei lumini calde, motivaționale și fermecătoare în procesul creației.

Designul minimalist și dramatic al stelei Uriel aduce spectaculozitate atelierului tău de creație, contribuind la procesul creativ al fiecărui om inventiv.

Imaginează-ți cum ar străluci pe masa de lucru o lampă care te poartă în visare. Dă frâu imaginației și iluminează-ți mintea cu lumină creatoare!

Atunci când creionul va contura cele mai frumoase idei, Wooba va sta aprinsă pentru tine. 

corpuri de iluminat wooba

Ariel Star – îngerul naturii te invită la visare

Eclectic, așa am defini acest design minimalist și plin de lumină. Forma simplă de stea care poate fi poziționată atât pe birou cât și pe podea, va aduce extra lumină caldă în încăperea ta.

O alegere perfectă mai ales pentru cei care au mutat biroul acasă. Pentru cei cu suflete fermecate și pline de mister, pentru cei în căutare de spiritualitate sau pentru cei care vor o lumină de petrecere de apartament, Ariel Star, e un articol perfect de décor și lumină.

Totodată, lumina Stelei Ariel descrie o atmosferă caldă potrivită pentru camera copiilor. Poți creea un cadru de poveste, aprinzând steaua lângă patul celor mici.

corpuri de iluminat wooba

Luna – Satelitul cald al sufletului

De pe cer, direct în dormitor! Ține steaua terestră pe noptiera de lângă pat și vei vedea cum universul dormitorului tău devine plin de fascinație și relaxare.

Poți poziționa steaua în orice loc îți dorești. Cu un cablu de alimentare de 2 m, Wooba îți lasă mână liberă în alegerea colțului potrivit pentru singura lumină de care tu ai nevoie. O poți așeza chiar lângă fotoliul preferat sau direct în bibliotecă.

corpuri de iluminat wooba

Aaron – Îngerul naturii te îndrumă cu lumină

Less stress more relaxation! Aaron e proiectat să aducă eleganță spațiului tău. Acesta vine perfect în sufragerie, pe noptieră sau chiar pe biroul de lucru.

Proiectat să-ți lumineze calea, acest corp de lumină este preferatul domnilor și tinerilor în căutare de expresie creativă. Designul minimalist, modern si nonconformist, contribuie cu un accent dinamic în spațiul în care este aprins.

Baghetele de lemn, din care este concepută lampa, sunt îmbinate într-o formă geometrică asemănătoare unei flăcări. De asemenea, poți ajunge uşor la întrerupător, deoarece acesta este poziționat pe cablul de alimentare.

corpuri de iluminat wooba

corpuri de iluminat wooba

Bennet Star – Steaua sufletelor complexe

Steaua de referință a colecției DARK este Bennet Star. Este cel mai complex corp de lumină, compus din 325 de piese și asamblat manual.

Sofisticat și elegant, Bennet Star a fost proiectat pentru sufletele agitate, antrenați în verva erei cunoașterii și în căutare de liniște.  Jocul de lumini proiectat cu ajutorul baghetelor din lemn dezvăluie în camera unde e poziționat o nouă galaxie.

Bennet Star vine perfect pe masa de sărbătoare în locul lumânărilor tipice cu care ne-am obișnuit. Știm că îți dorești să surprinzi mereu prin spectaculozitatea alegerilor tale în materie de design.

Este un deschizător de conversații și un obiect de design care te va conecta în lumină cu toți cei care îți vizitează casa.

corpuri de iluminat wooba

corpuri de iluminat wooba

Viitor Wooba.ro

Tinerii creatori Adrian Bursuc, Ștefan Nădejde și Cristina Cerga pregătesc de zori colecția de Outdoor! Obiecte de decor pentru grădină, terase și noi forme de lumină. Mai multe despre brand și despre viitor puteți descoperi pe pagina de facebook / @WoobaDesign sau pe www.wooba.ro.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.