Mobilierul din paleți în design-ul exterior, un pas sigur către înfrumusețarea casei și grădinii

by Ioana Serban
2065 views

Folosirea mobilierului din paleți în grădină sau pe terasă a devenit o tendință. Este o modalitate excelentă de a reutiliza materiale vechi și, de asemenea, o modalitate ieftină de a amenaja spațiul exterior.

Mobilierul cu paleți este ușor de găsit și ieftin și poate fi personalizat după gusturile fiecăruia. Dacă însă vrei să ți-l confecționezi singur, trebuie să știi că există multe tutoriale online de bricolaj care te vor ajuta să începi un astfel de proiect, să îți construiești propria oază de relaxare în curte.

Mobilierul din paleți este o modalitate de a face spațiul exterior mai primitor și mai funcțional. În plus, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aducă în căminul lor un stil natural, rustic.

În acest articol, am întocmit o listă cu câteva dintre cele mai bune idei pentru utilizarea mobilierului cu paleți în grădina sau chiar în casa ta.

Mobilier exterior pentru curte sau grădină

Paleții sunt excelenți pentru mobilierul de grădină, îi poți transforma ușor în masă și băncuțe confortabile. Câteva perne moi te vor face să nu mai vrei să te ridici.

O astfel de zonă sigur va fi centrul atracției pe toată perioada călduroasă, atât pentru tine și familie, cât și pentru prieteni.

Paleții se pot folosi în casă

Dacă îți place stilul rustic, natural, atunci poți folosi paleți pentru pardoseală sau chiar pentru piese de mobilier.

Suport pentru televizor din paleți

Camera de zi se poate transforma vizual foarte plăcut cu un astfel de suport pentru televizor și sistem audio.

Perete din paleți cu cutii de plantare a florilor

O astfel de zonă sigur va atrage toate privirile. Plantează flori colorate și frumos mirositoare pentru un efect vizual desăvârșit.

Paturi cu cadre din paleți

Nici această piesă de mobilier nu putea scăpa de influența paleților. Iată ce idei minunate de cadre de pat realizate din paleți!

Ramă pentru oglinda din baie

Dacă putem face suport pentru televizor din paleți, atunci cu siguranță putem face și cadru pentru oglinda din baie sau suport pentru chei de pus pe hol.

Alte piese de mobilier de care ai putea avea nevoie

Când vorbim de mobilierul din paleți, atunci….sky is the limit! Poți absolut orice ai nevoie, sunt o materie primă extrem de versatilă, dar și ușor de procurat.

Nu mai rămâne decât să îți pui îndemânarea și imaginația la treabă!

Sursa foto: https://www.facebook.com/differentideass 

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.