Sfaturi și idei practice pentru decorarea biroului de acasa

by Vali
1284 views

Dacă natura job-ului îți permite sau chiar te obligă să introduci în propria locuință un spațiu pentru a putea lucra, atunci ideile de amenajare de mai jos îți sunt dedicate. Gândul de a-ți desfășura activitatea din confortul propriei case sună de multe ori ideal, însă realitatea ar putea să difere puțin. Practic, aduci job-ul în sanctuarul personal.

Ar putea să pară ca un lucru mai puțin important, însă organizarea acestui spațiu atât în direcția funcțională, cât și în cea estetică, trebuie să fie o prioritate. Randamentul tău în realizarea task-urilor de la lucru poate fi influențat într-o mare măsură de felul în care alegi să te raportezi la decorarea biroului tău.

Am adunat în rândurile de mai jos cele mai importante sfaturi pentru a te ajuta să te bucuri de atmosfera ideală a lucratului de acasă.

Organizarea este cheia

How to Keep Your Home Office Organized | Judd Builders

Sursă: www.juddbuilders.com/

Nu este niciun secret. Avem tendința să devenim complet haotici cu biroul din propriul domiciliu. Dacă la sediul în care ne desfășurăm activitatea în mod normal nu deținem prea multe obiecte, acum ne aflăm în propria casă.

Suntem tentați să adunăm în jurul nostru grămezi de lucruri pe care le considerăm esențiale. În realitate, doar ne vom aglomera inutil, acumulând grămezi de obiecte fără funcționalitate.

Dacă ai șansa de a integra biroul în casa ta, alege întotdeauna simplitatea și utilitatea. Pentru ca eficiența ta să fie maximă, asigură-te că știi unde poți găsi rapid tot ce îți este necesar.

Foloseste-te de organizatoare de dimensiuni mici pentru obiectele de birotică. Utilizează-le pe cele mari pentru agende, dosare și alte acte importante. Apelează la organizarea eficientă și nu vei avea niciun impediment în realizarea activității tale.

Stilizează creativ

decorarea biroului de acasa

Sursă: www.theendearingdesigner.com

Chiar și cele mai mici spații pot fi dotate cu soluții excelente de amenajare creativă. Nu-ți limita imaginația doar pentru că spațiul nu-ți permite aparent să te desfășori. Maximizează utilitatea spațiului vertical. Instalează rafturi pe pereți, agață imagini care să-ți stimuleze simțurile și nu te feri de culori îndrăznețe. Toate pot ajuta ca productivitatea ta să fie la cote maxime.

Lumina este esențială

decorarea biroului de acasa

Sursă: www.centsationalstyle.com

Toate imobilele special amenajate pentru a desfășura activități de birou au un lucru în comun – lumina. Psihologic, iluminarea puternică, în special cea fluorescentă, facilitează munca și te ține în priză.

Dacă și tu petreci ore în șir în fața unui ecran, atunci lumina din biroul tău nu trebuie să perceapă niciun compromis. Profită de  lumina naturală dacă ai șansa, dar nu uita să suplimentezi cu alte surse de lumina acolo unde este necesar. Un birou bine iluminat va inspira o stare energică și productivă.

Confortul de a fi acasă

decorarea biroului de acasa

Sursă: www.housebeautiful.com

Biroul de lucru devine acum o extensie a casei tale. Așa ar trebui să arate și să se simtă. Decorează cu același stil pe care l-ai folosit și în decorul locuinței, și încorporează obiectele pe care le iubești.

Cea mai bună idee de amenajare a biroului va fi să începi. E chiar simplu!

Vei ști instinctiv care sunt obiectele esențiale: un birou, un scaun, o lampă. De aici, bucură-te de procesul personalizării acestui spațiu cu obiectele care te reprezintă și te inspiră!

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.