Top 5 moduri de a transforma paleții în mobilier pentru exterior

by Ioana Serban
3793 views

Paleții din lemn continuă să intre în viața noastră ca oportunități de a crea o imensă diversitate de articole utile. Întrucât oamenii le pot obține suficient de ușor, iată câteva idei de paleți folosiți în aer liber.

Probabil că îți imaginezi că nu există multe posibilități, ei bine, nu te poți înșela mai mult. Verifică acest lucru!

1. Măsuța de cafea din paleți pentru curtea din spate

Întrucât am stabilit deja că paleții sunt o modalitate ieftină de a construi obiecte extraordinare cu doar două ingrediente majore: imaginație și ingeniozitate, acest cadru din curtea din spate demonstrează încă o dată versatilitatea acestui uimitor obiect.

Pentru a începe, veți avea nevoie de doi paleți, 4 suporturi, un pic de spațiu și, bineînțeles, un pic de vopsea. După ce ai reglat înălțimea, atașează patru picioare folosind suporturi L pe paletul superior, apoi așează deasupra celui de-al doilea palet folosind același sistem de suport.

2. Grădina mică din balcon din paleți

Spațiul în aer liber nu înseamnă neapărat o curte imensă. Majoritatea oamenilor trăiește în așezări urbane și acest lucru înseamnă un spațiu exterior destul de limitat. Din fericire există oameni care au reușit să depășească această problemă.

S-au gândit să își extindă grădina din balcon și au făcut-o cu ajutorul paleților. Plantele sunt cultivate minunat pe niveluri separate. Paleții au deschiderile perfecte pentru ca plantele să crească și, de asemenea, suficient spațiu pentru rădăcinile lor.

3. Depozit pentru compost cu paleți in curtea din spate

Oamenii preocupați de sănătate și natură folosesc, de asemenea, paleți de transport în scopuri proprii, cum ar fi un coș de compost, de exemplu. Compostul este fabricat din produse biodegradabile care sunt lăsate în mâinile naturii până când devin îngrășăminte bio nutritive pentru alte plante.

Mama natură și lanțul alimentar se asigură că totul crește și se descompune într-un proces continuu, prin urmare fructele și legumele rămân depozitate într-un coș de compost transformat în săruri și minerale pentru plante noi.

4. Palet transformat în raft de terasă

„Terapia cu paleți” și-a dovedit unele dintre beneficiile sale. Utilizarea ciocanului, a cuielor și a unei mâini te ajută să eliberezi tensiunea, frustrarea și atitudinea negativă.

A face ceva util în timp ce îți eliberezi energia negativă ar fi minunat, a crea un raft pentru paleți pentru verandă este chiar mai bine. Poți utiliza întreaga lățime și înălțime a paletului, poți să-l tai în bucăți mai mici, in funcție de nevoile tale.

Ideea principală este să folosești elementele structurale interne ale paletului pentru a servi drept rafturi pentru „exponatele” tale.

5. Canapea din paleți

Construirea unei canapele din paleți în aer liber este puțin mai complicată decât restul ideilor prezentate aici, dar ar trebui să încerci mai ales pentru că este foarte practica.

Această construcție se referă la frumusețea imperfecțiunii, deoarece paleții au fost proiectați pentru un alt scop decât să fie mobilier. Realizarea unei canapele exterioare din paleți are câteva piese individuale. Probabil cel mai mare consumator de timp este să obții măsurătorile corecte.

Produsul final ar trebui să fie un loc pentru relaxare extra robust, care ar trebui să se simtă ca o adevărată canapea. Se recomandă să o acoperi cu perne deoarece va fi protejată de ploi sau zapezi.

Când vine sezonul rece și începe să ningă, ia doar pernele în interior, iar cadrul va fi bine.

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.