Trăiește experiența de camping chiar la tine in curte

by Ioana Serban
919 views

Copiii noștri vor avea cele mai ciudate amintiri din perioada copilăriei și, în mod ideal, majoritatea ar trebui să fie și frumoase. Unul din lucrurile pe care nu trebuie să le ratezi dacă locuiești la curte, este campingul. Imaginează-ți fețele copiilor tăi luminate de foc, stelele, dormitul în aer liber. Asta este una dintre cele mai bune idei vacanță și există mari șanse ca aceea să fie prima activitate de acest fel și din viața ta.

A monta un cort pe peluza ta, fie pentru că nu poți merge în călătoria reală pe care ai planificat-o, fie pentru că te-ai săturat să stai în casă, ori amândouă, poate fi cea mai plăcută și aiurită idee, însă copiii tăi și-o vor aminti întreaga viață.

Bineînțeles că adevărata activitate de camping nu se compară cu ceea ce vei organiza tu, însă cu ajutorul unor idei practice, vei reuși să recreezi cel puțin o parte din sentimentele pe care le poți trăi în sălbăticie.

Campingul în curte aduce noutatea de a dormi afară, de a fi împreună, de foc și de timp petrecut împreună cu cei dragi. Însă vei avea acces la casă! Băi curate și dușuri reale! Poți renunța imediat dacă plouă. În plus, este aproape gratuit și nu necesită multe lucruri sau planificare.

Care sunt lucrurile de care vei avea nevoie pentru a pune în practică aceste idei vacanță?

Există câteva lucruri de care vei avea nevoie pentru camping, chiar dacă totul se va desfășura în propria curte, și anume:

  • Un cort 

Chiar vei avea nevoie de un cort- și în curtea ta și chiar dacă vremea este bună. Singura excepție este dacă trăiești undeva unde nu sunt țânțari. Împrumută un cort sau două de la un prieten dacă poți, mai ales dacă aceasta este prima experiență de acest fel pentru familia ta. Adulții vor dori, de asemenea, să aibă saltele cu aer sau saci de dormit. Aranjează paturile cu cearceafuri și cuverturi reale.

  • Scaune

Veți avea nevoie de undeva unde să stați: scaune de tabără, scaune de plajă, șezlonguri sau chiar scaune de bucătărie pe care le scoți din casă. Un hamac este distractiv – fie unul liber, fie unul ce necesită legarea de arbori.

  • Lumini

Felinare sau lanterne sau cel puțin lumânări. În mod ideal, alege ceva mai atmosferic, cum ar fi un felinar, aranjamente solare strălucitoare sau chiar o lumânare cu citronella din supermarket.

  • Foc

Pentru unii copii (și adulți), campingul are în centru focul de tabără. În plus, în afară de a aprinde lucrurile la foc, un foc de tabără este de asemenea bun pentru căldură, atmosferă, gătit și păstrarea unei atmosfere relaxante.

Acestea fiind spuse, va trebui să îți dai seama dacă ai posibilitatea de a pregăti unul. De asemenea, vei avea nevoie de o găleată de apă în apropiere pentru a o scoate când ați terminat.

  • Alimente

Pentru copii, acesta este locul unde să ieși cu plăcere și poți folosi tot felul de idei practice. Există numeroase posibilități, dacă vei face un foc de tabără, precum hot dog și bezele sau aluat de pizza sau de biscuiți, pe care îl puteți rula în fâșii subțiri și găti pe cărbuni.

De asemenea, fantezia este distractivă. Poți face pachete cu folie alimentară pentru a găti pește și legume pe cărbuni.

  • Adu un cuțit elvețian

 Pentru autenticitate. De asemenea, pentru deschiderea sticlelor, pentru ascuțirea bețelor de marshmallow sau pentru orice altceva vei avea nevoie.

  • Activități

Pentru copii, campingul este în cea mai mare parte cam ciudat, dar puteți încerca diferite idei vacanță în aer liber: periați dinții afară, gătiți la cărbuni, nu mâncați legume, dormiți toți împreună într-un cort.

Puteți încerca diverse jocuri (Frisbee, jocuri de cuvinte, etc.), puteți cânta sau asculta muzică ori chiar cânta la anumite instrumente. Îi puteți învăța pe copii diverse lucruri esențiale despre animale, nori sau constelații. Sau poți chiar să îi înveți despre legarea nodurilor.

  • Faceți o pauză de telefon

Toată lumea va fi destinsă, așa că lăsați-vă telefoanele în casă și conectați-vă personal. Chiar și persoanele care nu cred că au nevoie de o pauză de la ecrane s-ar putea găsi că își îndreaptă capul în sus pentru a privi stelele.

Timpul împreună, petrecut într-un mod neobișnuit, este ceea ce contează.  Detaliile despre cum și unde? Nu atât de mult, așa că, încearcă ceva inedit precum camping în curte.

Link sursa foto

Articole asemănătoare

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. DA, ACCEPT TOATE Citeste mai multe

Susține-ne cu un Like!

Descoperă idei utile și practice pentru casa și grădina ta.